Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85266
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2567
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10003
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4029
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7126
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85266
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2567
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10003
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4029
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7126
Składniki
Cząstki przełożyć do rondelka i podlać wodą mniej więcej do połowy wysokości, dodać liście laurowe, pieprz, ziele angielskie i ziarna musztardy. Dodać szczyptę soli. Gotować na małym ogniu przez ok godziny, podlewając wodą w razie konieczności.
Wszystkie warzywa pokroić w plasterki. Dodać do gotującego się mięsa.
Kiedy warzywa zmiękną. Odlać sos do osobnego rondelka i zredukować, dodać śmietany, przyprawić solą i pieprzem. Podawać. U mnie z pure i szpinakiem. Smacznego