Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 86
Wypróbuj koniecznie ten przepis na pyszną sałatkę brokułową doskonałą na każd...
Odsłon: 103
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 91
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 725
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Odsłon: 1117
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 86
Wypróbuj koniecznie ten przepis na pyszną sałatkę brokułową doskonałą na każd...
Odsłon: 103
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 91
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 725
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Odsłon: 1117
Składniki
Cząstki przełożyć do rondelka i podlać wodą mniej więcej do połowy wysokości, dodać liście laurowe, pieprz, ziele angielskie i ziarna musztardy. Dodać szczyptę soli. Gotować na małym ogniu przez ok godziny, podlewając wodą w razie konieczności.
Wszystkie warzywa pokroić w plasterki. Dodać do gotującego się mięsa.
Kiedy warzywa zmiękną. Odlać sos do osobnego rondelka i zredukować, dodać śmietany, przyprawić solą i pieprzem. Podawać. U mnie z pure i szpinakiem. Smacznego