Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam eksperymentować w kuchni a ten eksperyment udał się znakomicie.
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 15123
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9445
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2038
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4040
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 619
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 303
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 15123
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9445
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2038
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4040
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 619
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 303
Składniki
Ćwiartki natrzeć solą. Pieprz kolorowy rozbić w moździerzu i dodać łyżeczkę oliwy.
Przygotowany pieprz ułożyć na cząstkach. Wstawić do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika i piec ok 30-40 minut.
Kapustę i cebulę pokroić w kostkę. Podsmażyć na oliwie. Dodać ok 1/4 szklanki wody i dusić aż kapusta zacznie mięknąć.
Dodać łyżkę buraczków, doprawić do smaku solą, pieprzem, sokiem z cytryny i miodem.
U mnie podane z kaszą pęczak. Smacznego.