Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować marynatę do pieczonej/grillowanej kiełbasy której bazą są czosnek i aromatyczne przyprawy. Pamiętajcie, że kiełbasa powinna poleżeć w marynacie minimum kilka godzin. Podana porcja marynaty wystarcza na maksimum kilogram kiełbasy.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5591
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1077
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12153
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5154
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1507
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5591
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1077
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12153
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5154
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1507
Składniki
Czosnek kroimy w plasterki.
Do miski dodajemy olej, posiekany czosnek oraz przyprawy. Dokładnie mieszamy.
Kiełbasę nacinamy i umieszczamy w marynacie. Umieszczamy w lodówce na minimum kilka godzin. Smacznego!