Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1787
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 156
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 261
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1787
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 156
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 261
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Składniki
Marchewkę gotujemy w osolonej wodzie z łyżeczką cukru. Po ugotowaniu odcedzamy. Na patelni roztapiamy masło, gdy masło zaczyna się rumienić, dodajemy bułę tartą, gałkę muszkatołową, ostrą paprykę, oraz czosnek granulowany, mieszamy aż się zrumieni na koniec dodajemy marcheweczkę , całość mieszamy i gotowe.
Najlepiej smakuje z ziemniakami i kotletami z mortadeli