Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ziemniaki są głównym składnikiem naszych obiadów . Oczywiście czasem dajemy zamieniki takie jak makaron czy kasza ale jednak to ziemniak jest królem
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 54
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 144
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 54
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 144
Składniki
Ziemniaki umyłam i ugotowałam w całości ze skórką w osolonej wodzie do miękkości . Kiedy są już miękkie odlewam , czekam aż odparują i przekładam na patelnię . Dodaję masło i rozkruszam kostkę czosnkową. Podsmażam na rumiano. Sposób 2 : Do odcedzonych i jeszcze gorących ziemniaków w garnku , dodaję masło oraz kruszę kostkę czosnkową. Drewnianą łyżką delikatnie mieszam aż masło i czosnek otulą ziemniaki. Połączenie cudownego smaku i aromatu.