Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drobiowe pałki dla miłośników czosnku. Proste w przygotowaniu danie pysznie smakuje z surówką, frytkami lub kluskami ziemniaczanymi.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31004
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3676
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5397
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31004
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3676
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5397
Składniki
Naczynie żaroodporne natłuszczamy olejem. Sól, pieprz, curry, kurkumę, paprykę słodką i ostrą oraz czosnek granulowany mieszamy. Pałki myjemy, osuszamy i nacieramy przygotowaną mieszanką przypraw. Układamy w naczyniu żaroodpornym przekładając pokrojonymi ząbkami czosnku, przykrywamy i odstawiamy na 2-3 godz. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180-190 stopni C. Pieczemy ok. 45 min.