Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drobiowe pałki dla miłośników czosnku. Proste w przygotowaniu danie pysznie smakuje z surówką, frytkami lub kluskami ziemniaczanymi.
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 434
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 106
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 434
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 106
Składniki
Naczynie żaroodporne natłuszczamy olejem. Sól, pieprz, curry, kurkumę, paprykę słodką i ostrą oraz czosnek granulowany mieszamy. Pałki myjemy, osuszamy i nacieramy przygotowaną mieszanką przypraw. Układamy w naczyniu żaroodpornym przekładając pokrojonymi ząbkami czosnku, przykrywamy i odstawiamy na 2-3 godz. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180-190 stopni C. Pieczemy ok. 45 min.