Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drobiowe pałki dla miłośników czosnku. Proste w przygotowaniu danie pysznie smakuje z surówką, frytkami lub kluskami ziemniaczanymi.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2388
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4515
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1559
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 468
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2388
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4515
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1559
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 468
Składniki
Naczynie żaroodporne natłuszczamy olejem. Sól, pieprz, curry, kurkumę, paprykę słodką i ostrą oraz czosnek granulowany mieszamy. Pałki myjemy, osuszamy i nacieramy przygotowaną mieszanką przypraw. Układamy w naczyniu żaroodpornym przekładając pokrojonymi ząbkami czosnku, przykrywamy i odstawiamy na 2-3 godz. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180-190 stopni C. Pieczemy ok. 45 min.