Do góry

Dania główne Przepis na:

Danie chińskie.

Danie chińskie.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1475 Ocena: 19421

Dodano:

Odsłon: 802

Danie o smakach azjatyckich. Polecam :)

Składniki

5-6 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. W garnku zagotowujemy wodę. Na patelni smażymy mieszankę chińską (20 minut). Usmażoną mieszankę wrzucamy do gotującej się wody. Pokrojony w kostkę filet smażymy na patelni dodając 1 łyżkę oleju. W szklance wody rozpuszczamy 2 opakowania przyprawy do dań chińskich. Podduszony filet z patelni wrzucamy do gotującego się garnka z mieszanką chińską. Dodajemy do garnka szklankę z rozpuszczonymi przyprawami do dań chińskich. Wszystko doprawiamy do smaku solą i pieprzem i gotujemy 20 minut. Gotujemy 4 torebki ryżu.

  2. Danie podajemy z ryżem.

    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń