Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i bardzo smaczny obiadek.Polecam:)
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35686
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1202
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6002
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35686
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1202
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6002
        
        
                Składniki
Filety umyć,pokroić w kostkę.Posypać chilli.
Paprykę pokroić w paseczki,pieczarki w plastry.Zrobić ciasto,jajka i mąkę ziemniaczaną rozbełtać w misce.Filety przełożyć do ciasta i wymieszać.
Rozgrzać olej na patelni(dość sporo oleju). Wrzucić filet z ciastem na patelnię i usmażyć na złoty kolor.Gdy filety usmażą się,odlać olej,zostawić tylko odrobinę na dnie patelni,wrzucić paprykę i pieczarki,smażyć 3-4 minuty ciągle mieszając.
Przygotować zalewę,sos sojowy rozbełtać z wodą i wlać do mięsa,chwilę potrzymać na ogniu i przemieszać.Podawać z ryżem.