Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i bardzo smaczny obiadek.Polecam:)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 340
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1955
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3916
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3777
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 536
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 340
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1955
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3916
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3777
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 536
Składniki
Filety umyć,pokroić w kostkę.Posypać chilli.
Paprykę pokroić w paseczki,pieczarki w plastry.Zrobić ciasto,jajka i mąkę ziemniaczaną rozbełtać w misce.Filety przełożyć do ciasta i wymieszać.
Rozgrzać olej na patelni(dość sporo oleju). Wrzucić filet z ciastem na patelnię i usmażyć na złoty kolor.Gdy filety usmażą się,odlać olej,zostawić tylko odrobinę na dnie patelni,wrzucić paprykę i pieczarki,smażyć 3-4 minuty ciągle mieszając.
Przygotować zalewę,sos sojowy rozbełtać z wodą i wlać do mięsa,chwilę potrzymać na ogniu i przemieszać.Podawać z ryżem.