Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie delikatnego mięsa z kurczaka z fasolą również może nas pod względem smakowym mile zaskoczyć
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 200
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2481
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 187
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 222
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 200
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2481
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 187
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 222
Składniki
1. Fasolę moczymy w wodzie, najlepiej na całą noc, następnie gotujemy w osolonej wodzie 2. Mięso kroimy w plastry, każdy plaster na połowę 3. Doprawiamy przyprawą oraz solą i smażymy na rozgrzanym oleju
4. Na drugiej patelni typu wok prużymy na rozgrzanym oleju obraną i drobno pokrojoną cebulę 5. Do cebuli dodajemy pokrojone w paseczki papryki 6. Następnie dodajemy fasolę, podlewamy wodą, wlewamy przecier pomidorowy i zagęszczamy mąką rozrobioną w małej ilości wody
7. Na koniec łączymy z mięsem, chwilkę gotujemy 8. Danie gotowe 9. Smacznego