Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie które zrobicie w jednym naczyniu. Polecam serdecznie.
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 851
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 841
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 77
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 851
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 841
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 77
Składniki
Łopatkę myjemy i kroimy w grubą kostkę, Warzywa obieramy, myjemy. Ziemniaki, cebula, czosnek i zioła pozostają w całości. Resztę warzyw kroimy na pół.
Do naczynia żaroodpornego wkładamy łopatkę, mieszamy ją z przyprawami, a następnie z warzywami. Ziemniaki należy dołożyć przed samym pieczeniem. Przykrywamy pojemnik i odstawiamy do lodówki na kilka godzin. Następnie wkładamy do Piekarnika. pieczemy od zimnego piekarnika w 160 stopniach, góra-dół, przez 1,5 godziny. Gotowe !!! Smacznego!!!