Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie dla koneserów kuchni meksykańskiej.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 156
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 403
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 443
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 156
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 403
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 443
Składniki
Sposób przygotowania Mięso smażymy na oleju, dodajemy drobno pokrojoną cebulę, pieczarki i paprykę. Dodajemy koncentrat i przyprawy. Całość przekładamy do garnka. Zalewamy wodą i dodajemy kaszę kuskus. Gotujemy ok. 30 minut. Na końcu wrzucamy fasolę z puszki. Smacznego!