Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syty posiłek doskonały na obiad.
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne pierniczki korzenne w polewie z cze...
Odsłon: 741
Rogaliki śniadaniowe Dziś na śniadanko zapraszam na jeszcze ciepłe i pyszne...
Odsłon: 12315
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 205
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 1032
Przepis na uniwersalne mięso, które można zjeść na zimno – do pieczywa, bądź...
Odsłon: 279
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne pierniczki korzenne w polewie z cze...
Odsłon: 741
Rogaliki śniadaniowe Dziś na śniadanko zapraszam na jeszcze ciepłe i pyszne...
Odsłon: 12315
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 205
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 1032
Przepis na uniwersalne mięso, które można zjeść na zimno – do pieczywa, bądź...
Odsłon: 279
Składniki
W osolonej wodzie gotujemy ryż. Na patelni z oliwą podsmażamy czosnek pokrojony w plastry i cebulę w piórka. Po kilku minutach dodajemy mięso i przyprawy.
Gdy mięso jest gotowe dodajemy passatę oraz soczewicę. Gotujemy i w międzyczasie dorzucamy fasolę, groszek i kukurydzę.
Gotujemy aż soczewica będzie miękka i nakładamy gęsty sos na ugotowany ryż.