Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie obiadowe składające się z filetu z indyka, frytek z batatów oraz szpinaku na gęsto. Danie przygotowane w frytkownicy beztłuszczowej. Szybkie , proste i bardzo smaczne. Polecam
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5029
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13572
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5881
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7650
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5029
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13572
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5881
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7650
Składniki
Mięso z indyka po umyciu i osuszeniu ręcznikiem papierowym natrzeć oliwą z przyprawami, włożyć do komory frytkownicy beztłuszczowej piec 15 minut w 180 stopniach. Bataty obrać pokroić w słupki czyli frytki, obtoczyć w przyprawach , włożyć do drugiej komory frytkownicy beztłuszczowej i smażyć 10 minut w 200 stopniach. Danie szybkie i smaczne. Po usmażeniu mięso i frytki wyłożyć na talerz , u mnie z dodatkiem szpinaku na gęsto. Smacznego
Danie obiadowe gotowe.