Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie obiadowe składające się z filetu z indyka, frytek z batatów oraz szpinaku na gęsto. Danie przygotowane w frytkownicy beztłuszczowej. Szybkie , proste i bardzo smaczne. Polecam
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1842
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4723
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1842
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4723
Składniki
Mięso z indyka po umyciu i osuszeniu ręcznikiem papierowym natrzeć oliwą z przyprawami, włożyć do komory frytkownicy beztłuszczowej piec 15 minut w 180 stopniach. Bataty obrać pokroić w słupki czyli frytki, obtoczyć w przyprawach , włożyć do drugiej komory frytkownicy beztłuszczowej i smażyć 10 minut w 200 stopniach. Danie szybkie i smaczne. Po usmażeniu mięso i frytki wyłożyć na talerz , u mnie z dodatkiem szpinaku na gęsto. Smacznego
Danie obiadowe gotowe.