Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie obiadowe składające się z filetu z indyka, frytek z batatów oraz szpinaku na gęsto. Danie przygotowane w frytkownicy beztłuszczowej. Szybkie , proste i bardzo smaczne. Polecam
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29196
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2213
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29196
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2213
Składniki
Mięso z indyka po umyciu i osuszeniu ręcznikiem papierowym natrzeć oliwą z przyprawami, włożyć do komory frytkownicy beztłuszczowej piec 15 minut w 180 stopniach. Bataty obrać pokroić w słupki czyli frytki, obtoczyć w przyprawach , włożyć do drugiej komory frytkownicy beztłuszczowej i smażyć 10 minut w 200 stopniach. Danie szybkie i smaczne. Po usmażeniu mięso i frytki wyłożyć na talerz , u mnie z dodatkiem szpinaku na gęsto. Smacznego
Danie obiadowe gotowe.