Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podroby są bardzo smaczne pod każdą postacią, nie każdy lubi, ale warto wypróbować. Żołądki z indyka z pieczarkami podane z ryżem, nie tylko pasują jako danie obiadowe, można podać również na różne uroczystości.
Polecam. Pomidor, ogórek małosolny i jest pysznie.
Odsłon: 130
Aromatyczne i soczyste kawałki kurczaka pieczone z dodatkiem warzyw. Smaczny...
Odsłon: 145
Dzisiaj wątróbka drobiowa w innym nieco wydaniu. Przepis ze starego zeszytu m...
Odsłon: 82
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 485
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 1198
Polecam. Pomidor, ogórek małosolny i jest pysznie.
Odsłon: 130
Aromatyczne i soczyste kawałki kurczaka pieczone z dodatkiem warzyw. Smaczny...
Odsłon: 145
Dzisiaj wątróbka drobiowa w innym nieco wydaniu. Przepis ze starego zeszytu m...
Odsłon: 82
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 485
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 1198
Składniki
1. Żołądki myjemy, czyścimy, kroimy w plasterki i gotujemy do miękkości z dodatkiem Vegety. 2. Cebulę obieramy drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. 3. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą
4. Grzyby łączymy z ugotowanymi żołądkami, wlewamy przecier pomidorowy, doprawiamy chili ewentualnie solą. 5. Na koniec zagęszczamy mąką rozrobioną w małej ilości wody, chwilkę gotujemy.
6. Potrawka gotowa, można podać z ryżem lub ziemniakami. 7. Smacznego.