Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki obiad jednogarnkowy, gotowy w ciagu 25 minut, bardzo smaczna kompozycja batatów , tatara, pomidorów, papryki i czerwonej fasoli. Lekko slodko-pikante danie, udekorowane topionym serkiem i tarta mozzarella.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1802
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8366
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 751
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253416
Polecam.
Odsłon: 1457
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1802
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8366
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 751
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253416
Polecam.
Odsłon: 1457
Składniki
Obrane bataty i papryke pokroic na male kawalki, cebule pokroic w drobna kostke. Podsmayc tatara na oleju, dodac cebule, czosnek i platki chili, doprawic papryka, kuminem, sola i pieprzem. Dodac bataty, papryke, pomidory z puszki i bulion, gotowac przez 15 minut. Na koniec dodac czerwona fasole przeplukana w wodzie i gotowac jeszcze przez chwile.
Podawac udekorowane serem topionym i tarta mozzarella.