Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki obiad jednogarnkowy, gotowy w ciagu 25 minut, bardzo smaczna kompozycja batatów , tatara, pomidorów, papryki i czerwonej fasoli. Lekko slodko-pikante danie, udekorowane topionym serkiem i tarta mozzarella.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30896
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4200
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1127
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30896
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4200
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1127
Składniki
Obrane bataty i papryke pokroic na male kawalki, cebule pokroic w drobna kostke. Podsmayc tatara na oleju, dodac cebule, czosnek i platki chili, doprawic papryka, kuminem, sola i pieprzem. Dodac bataty, papryke, pomidory z puszki i bulion, gotowac przez 15 minut. Na koniec dodac czerwona fasole przeplukana w wodzie i gotowac jeszcze przez chwile.
Podawac udekorowane serem topionym i tarta mozzarella.