Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki obiad jednogarnkowy, gotowy w ciagu 25 minut, bardzo smaczna kompozycja batatów , tatara, pomidorów, papryki i czerwonej fasoli. Lekko slodko-pikante danie, udekorowane topionym serkiem i tarta mozzarella.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11207
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1201
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11758
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1459
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11207
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1201
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11758
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1459
Składniki
Obrane bataty i papryke pokroic na male kawalki, cebule pokroic w drobna kostke. Podsmayc tatara na oleju, dodac cebule, czosnek i platki chili, doprawic papryka, kuminem, sola i pieprzem. Dodac bataty, papryke, pomidory z puszki i bulion, gotowac przez 15 minut. Na koniec dodac czerwona fasole przeplukana w wodzie i gotowac jeszcze przez chwile.
Podawac udekorowane serem topionym i tarta mozzarella.