Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki obiad jednogarnkowy, gotowy w ciagu 25 minut, bardzo smaczna kompozycja batatów , tatara, pomidorów, papryki i czerwonej fasoli. Lekko slodko-pikante danie, udekorowane topionym serkiem i tarta mozzarella.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 361
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 61
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 361
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 61
Składniki
Obrane bataty i papryke pokroic na male kawalki, cebule pokroic w drobna kostke. Podsmayc tatara na oleju, dodac cebule, czosnek i platki chili, doprawic papryka, kuminem, sola i pieprzem. Dodac bataty, papryke, pomidory z puszki i bulion, gotowac przez 15 minut. Na koniec dodac czerwona fasole przeplukana w wodzie i gotowac jeszcze przez chwile.
Podawac udekorowane serem topionym i tarta mozzarella.