Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko, tanio i smacznie to najszybsze okreslenie dania, które powstaje na patelni z resztek lub ze skladników, które wlasciwie zawsze mamy w domu. Najlepiej mi smakuje z kielbasa grillowa, ale mozna tez uzyc kazdej innej.
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7975
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 263
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 97
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2155
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 663
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7975
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 263
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 97
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2155
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 663
Składniki
Kielbaski usmazyc w calosci, wyjac z patelni i pokroic w plastry. Gotowane ziemniaki obrac i pokroic w plastry lub kostke. Jablka ze skórka pokroic w kostke i skropic sokiem z cytryny, aby nie stracily koloru. Cebule pokroic w piórka, majeranek umyc, wysuszyc i posiekac. Mozna tez uzyc suszonego. W tluszczu po kielbaskach podsmazyc cebule, dodac jablka, smazyc ok. 7 minut az nabiora koloru, nastepnie dodac ziemniaki i smazyc jeszcze chwile, az sie wszystko przyrumieni.
Na koniec dodac pokrojone kielbaski i doprawic sola, pieprzem i majerankiem.