Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki z cukinii będą idealne jako samodzielne danie lub jako pyszny dodatek do mięs.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1066
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 68
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1066
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 68
Składniki
Cukinie obieramy ze skórki i ścieramy na tarce o dużych oczkach Nadmiar wody odlewamy Dodajemy wszystkie składniki, całość mieszamy
Placki smażymy na rozgrzanym oleju (3-4 min z każdej strony) Placki można podać z domowym sosem czosnkowym lub sosem tzatziki