Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki z cukinii będą idealne jako samodzielne danie lub jako pyszny dodatek do mięs.
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12273
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1484
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 97
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12273
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1484
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 97
Składniki
Cukinie obieramy ze skórki i ścieramy na tarce o dużych oczkach Nadmiar wody odlewamy Dodajemy wszystkie składniki, całość mieszamy
Placki smażymy na rozgrzanym oleju (3-4 min z każdej strony) Placki można podać z domowym sosem czosnkowym lub sosem tzatziki