Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki z cukinii będą idealne jako samodzielne danie lub jako pyszny dodatek do mięs.
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1020
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 105
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1146
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 201
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1020
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 105
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1146
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 201
Składniki
Cukinie obieramy ze skórki i ścieramy na tarce o dużych oczkach Nadmiar wody odlewamy Dodajemy wszystkie składniki, całość mieszamy
Placki smażymy na rozgrzanym oleju (3-4 min z każdej strony) Placki można podać z domowym sosem czosnkowym lub sosem tzatziki