Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na innego devolaya z krewetkami i masłem czosnkowo pietruszkowym
Deska do klepania , tłuczek do mięsa , folia spożywcza , frytkownica
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2736
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1954
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2736
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1954
Składniki
Rozklepujemy cienko fileta z kurczaka zwalcza przy brzegach
Układamy krewetki masło i natkę pietruszki Masło z dodatkiem soli pieprzu przetartego ząbka czosnku
Zwijamy podobnie jak krokieta jak najciaśniejszy aby zawartość nie wypłynęła podczas smazenia
Formujemy na kształt wrzeciona Panierujemy w mące roztrzepanym jajku i bułce tartej Smażymy w głębokim oleju temperatura około 140 stopni przez 14 minut
Smacznego :)