Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysta klasyka z moim ulubionym puree.
Wszyscy uwielbiają sałatkę gyros – dobrze doprawioną i skąpaną w dużej ilości...
Odsłon: 3306
Domowe kołaczyki to słodkości, na które większość się skusi. W tym wydaniu z...
Odsłon: 95
Wszyscy uwielbiają sałatkę gyros – dobrze doprawioną i skąpaną w dużej ilości...
Odsłon: 3306
Domowe kołaczyki to słodkości, na które większość się skusi. W tym wydaniu z...
Odsłon: 95
Składniki
Filety z kurczaka cienko rozbijamy ,oprószamy z obu stron solą i pieprzem. Na brzeg każdego kotleta dajemy pasek masła ,ciasno zawijamy w roladkę ,obtaczamy w mące ,następnie w rozkłóconym jajku i bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu ,na rumiano. Fasolkę płuczemy ,kroimy na małe kawałki i gotujemy w osolonej wodzie. Kiedy fasolka zmięknie ,odcedzamy i miksujemy. Dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek ,płaską łyżkę mąki i chwilę podsmażamy na maśle.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Gotowane kawałki kurczaka panierowane i smażone
Dania główne
Bigos z młodej kapusty
Dania główne
Pierogi lubelskie
Dania główne
Siekane kotlety rybne
Gotowane kawałki kurczaka panierowane i smażone
Polecam bardzo smaczne danie z gotowanych kawałków kurczaka , które po ugotow...
Odsłon: 10
Bigos z młodej kapusty
Polecam bigos z młodej białej kapusty który uwielbia moja rodzinka. Młoda kap...
Odsłon: 60