Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żółty ser i mrożony groszek idealnie nadają się jako farsz do tradycyjnych devolayów :)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 135
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13318
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2625
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3779
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 135
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13318
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2625
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3779
Składniki
Piersi dokładnie umyć, osuszyć i naciąć robiąc kieszeń. Następnie przyprawić, "włożyć" groszek i żółty ser.
Mięso opanierować w taki sposób, by nic w czasie smażenia z niego nie wypłynęło ;) Smażyć w głębokim tłuszczu na rozgrzanym oleju. Można podawać np. z sałatką jarzynową. Smacznego!