Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jest to przepis na przyrządzenie mięsa do burgerów ani bułek bo bazuję na gotowcach, ale dodatki są moje i dzięki temu burgery są pysznie skomponowane.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 904
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1841
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6383
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 904
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1841
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6383
Składniki
Bułki opiekamy w piekarniku nagrzanym do 200°C , półka druga od dołu , góra-dół przez ok 7 min.
Burgery smażymy na dobrze rozgrzanej patelni z dodatkiem odrobiny oliwy z oliwek. Czas smażenia jest uzależniony od tego jaki stopień wysmażenia lubimy.
Bułki składamy tak: dolną część smarujemy ketchupem, na to kładziemy sałatę, mięso, potem ser żółty, pomidor, majonez, cebulka, ketchup. Są pyszne i chrupiące!