Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jest to przepis na przyrządzenie mięsa do burgerów ani bułek bo bazuję na gotowcach, ale dodatki są moje i dzięki temu burgery są pysznie skomponowane.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8076
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1166
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9847
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4531
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 542
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8076
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1166
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9847
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4531
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 542
Składniki
Bułki opiekamy w piekarniku nagrzanym do 200°C , półka druga od dołu , góra-dół przez ok 7 min.
Burgery smażymy na dobrze rozgrzanej patelni z dodatkiem odrobiny oliwy z oliwek. Czas smażenia jest uzależniony od tego jaki stopień wysmażenia lubimy.
Bułki składamy tak: dolną część smarujemy ketchupem, na to kładziemy sałatę, mięso, potem ser żółty, pomidor, majonez, cebulka, ketchup. Są pyszne i chrupiące!