Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis dla osób, które nie spędzają w kuchni dużo czasu! Tylko kilka składników! Zdrowo i smacznie! Posiłek idealny na szybki obiad lub kolację!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1297
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11182
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4042
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1397
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1297
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11182
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4042
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1397
Składniki
Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia wykładamy plastry ananasa, następnie układamy na nich filety rybne.
Kawałki ryby posypujemy solą i pieprzem. Następnie filety smarujemy oliwą wymieszaną ze szczyptą słodkiej papryki w proszku.
Blachę wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 20 minut.
Miąższ awokado rozgniatamy widelcem. Następnie dodajemy oliwę, sok z cytryny, rozgnieciony czosnek, natkę pietruszki, sól i pieprz. Mieszamy.
Pastę z awokado wykładamy na środek tortilli pozostawiając 2-3 cm wolne od brzegu placka. Następnie dodajemy paski suszonych pomidorów, kawałki upieczonej ryby i ananasa.
Zawijamy do środka najpierw boki tortilli a potem dolne krawędzie formując klasyczne burrito. Smacznego.