Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sekretem domowego burgera jest wg mnie dobrze zrobiony kotlet. Proponuję Ci dziś domowego burgera z frytkami. Co Ty na to?
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 210
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4481
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12151
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6898
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5647
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 210
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4481
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12151
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6898
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5647
Składniki
składniki na kotlety mieszamy dokładnie, formujemy kotlety i smażymy z obu stron na rumiano Frytki: umyte i pokrojone ziemniaki włóż do wody z lodem na 20 minut następnie rozgrzej olej do 110 stopni i smaż frytki przez ok 20 minut podgrzej olej do 180 stopni i smaż frytki do żądanego stopnia wysmażenia tak przygotowane frytki będą chrupiące