Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak zbliżony do colesława z KFC, polecam ;)
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 695
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 44
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 70
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 249
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 408
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 695
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 44
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 70
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 249
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 408
Składniki
Kapustę ścieramy na tarce na dużych oczkach, solimy odstawiamy aby puściła sok, odciskamy i przekładamy do czystej miseczki. kroimy drobno cebulę i ścieramy na tarce marchewkę. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Jeżeli lubimy ostrzejszy smak colesława, możemy dodac rzodkiew.
Przygotowujemy sos łącząc wszystkie składniki. Zalewamy nim warzywa i dobrze mieszamy. Wstawiamy do lodówki na 3,4 godziny. Smacznego :)