Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak zbliżony do colesława z KFC, polecam ;)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8226
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 440
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8226
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 440
Składniki
Kapustę ścieramy na tarce na dużych oczkach, solimy odstawiamy aby puściła sok, odciskamy i przekładamy do czystej miseczki. kroimy drobno cebulę i ścieramy na tarce marchewkę. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Jeżeli lubimy ostrzejszy smak colesława, możemy dodac rzodkiew.
Przygotowujemy sos łącząc wszystkie składniki. Zalewamy nim warzywa i dobrze mieszamy. Wstawiamy do lodówki na 3,4 godziny. Smacznego :)