Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 227
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1187
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1238
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13363
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 227
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1187
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1238
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13363
Składniki
Mięso kroimy w kosteczkę. (najlepiej dzień wcześniej włożyć je do marynaty) Marynata : sól, pieprz, czosnek wyciśnięty,papryka ostra, przyprawa do gyrosa, olej.
Mięso smażymy.
Kapustę pekińską posiekać, pomidora ,ogórka,cebulkę kroimy w kosteczkę. Następnie wszystkie warzywa mieszamy,polewamy oliwą z oliwek, dodajemy sól pieprz i oregano.
Sos: Serek homogenizowany solimy,dodajemy pieprz i oregano oraz 2-3 ząbki czosnku(wyciśnietego0, mieszamy.
Teraz wystarczy nałożyć na talerz i smacznego. Oczywiście dobre jest również zawinięte w tortilli lub naleśniku :)