Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spokojnie najedzą się nim dwie osoby. Mięsko najlepiej grillować ja jednak nadziałam je na patyczki i upiekłam w piekarniku. Smacznego!
Patyczki do szaszłyków
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 791
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 791
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Robimy sos czosnkowy wg własnego przepisu. Odkładamy do lodówki. Mięsko najlepiej zamarynować aby przeszło smakiem aczkolwiek nie jest to konieczne. Do marynaty dajemy przyprawy, czosnek, miod. Nadziewamy na patyczki Dwa takie szaszłyki z całych piersi piekłam ok godzinę z funkcja grill w 200 stopniach. W między czasie smarujemy miodem. Potem kroimy drobno
SKŁADAMY KEBABA Z chleba odkrajamy kawalek i wydrążamy całość. Chleb w środku smarujemy musztarda i podpiekamy chwile z kurczakiem. po wyjęciu do środka dajemy sałatę, pomidora, cebule, duża ilość mięsa oraz ponownie pomidor i cebule. Polewamy sosem czosnkowym
Smacznego!