Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spokojnie najedzą się nim dwie osoby. Mięsko najlepiej grillować ja jednak nadziałam je na patyczki i upiekłam w piekarniku. Smacznego!
Patyczki do szaszłyków
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 17403
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 113
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 255
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 307
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 17403
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 113
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 255
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 307
Składniki
Robimy sos czosnkowy wg własnego przepisu. Odkładamy do lodówki. Mięsko najlepiej zamarynować aby przeszło smakiem aczkolwiek nie jest to konieczne. Do marynaty dajemy przyprawy, czosnek, miod. Nadziewamy na patyczki Dwa takie szaszłyki z całych piersi piekłam ok godzinę z funkcja grill w 200 stopniach. W między czasie smarujemy miodem. Potem kroimy drobno
SKŁADAMY KEBABA Z chleba odkrajamy kawalek i wydrążamy całość. Chleb w środku smarujemy musztarda i podpiekamy chwile z kurczakiem. po wyjęciu do środka dajemy sałatę, pomidora, cebule, duża ilość mięsa oraz ponownie pomidor i cebule. Polewamy sosem czosnkowym
Smacznego!