Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spokojnie najedzą się nim dwie osoby. Mięsko najlepiej grillować ja jednak nadziałam je na patyczki i upiekłam w piekarniku. Smacznego!
Patyczki do szaszłyków
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 494
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 943
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 229
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 494
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 943
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 229
Składniki
Robimy sos czosnkowy wg własnego przepisu. Odkładamy do lodówki. Mięsko najlepiej zamarynować aby przeszło smakiem aczkolwiek nie jest to konieczne. Do marynaty dajemy przyprawy, czosnek, miod. Nadziewamy na patyczki Dwa takie szaszłyki z całych piersi piekłam ok godzinę z funkcja grill w 200 stopniach. W między czasie smarujemy miodem. Potem kroimy drobno
SKŁADAMY KEBABA Z chleba odkrajamy kawalek i wydrążamy całość. Chleb w środku smarujemy musztarda i podpiekamy chwile z kurczakiem. po wyjęciu do środka dajemy sałatę, pomidora, cebule, duża ilość mięsa oraz ponownie pomidor i cebule. Polewamy sosem czosnkowym
Smacznego!