Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na południu Polski jadało się zarówno makaron z serem na słodko, jak również na słono. Tym razem podaję prosty przepis na wersje słoną.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 206
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1318
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 592
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 206
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1318
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 592
Składniki
Makaron gotujemy w osolonej wodzie.
Na patelni roztapiamy smalec i dodajemy pokrojony w drobną kosteczkę boczek. Gdy boczek się zarumieni dodajemy na patelnię makaron, przyprawiamy pieprzem i dokładnie mieszamy.
Wykładamy na talerz i posypujemy pokruszonym serem.
Smacznego! :)