Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki obiad dla rybnych smakoszy
Pomidory o tej porze roku smakują najlepiej. Właśnie teraz jemy ich najwięcej...
Odsłon: 1032
Prosty i szybki placek, który przyjmie każde owoce. Ja miałam akurat połówki...
Odsłon: 231
Takie pierogi często robiła moja mama i babcia. Świetna alternatywa dla piero...
Odsłon: 4893
Prosty i szybki placek, który przyjmie każde owoce. Ja miałam akurat połówki...
Odsłon: 231
Takie pierogi często robiła moja mama i babcia. Świetna alternatywa dla piero...
Odsłon: 4893
Składniki
Beszamel przygotuj wg mojego przepisu, który podaję przy "Lasagne rodzinnej w trzech smakach", posłuży on jako podstawa do sosu koperkowo-czosnkowego.
Rybę umyj i spraw. Lekko posól i odstaw na chwilę. Sos beszamelowy wymieszaj z pokrojonym drobno koperkiem i zgniecionymi ząbkami czosnku (1-2 szt.). Por (jego białą część) pokrój w plasterki i sparz wrzątkiem.
Na dno naczynia żaroodpornego wylej 2 łyżki oliwy z oliwek, na to połóż połowę pokrojonego pora i rybę, polej ją dokładnie sosem i połóż resztę pora. Naczynie przykryj pokrywką i piecz w temp. 180 st. przez 30 minut. W czasie kiedy się piecze ugotuj makaron.
Podawając nie zapomnij wyłożyć sosu na makaron :) Smacznego! Kwiecień, 2010r.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Wielkanocna pieczona kiełbasa . Niezawodny przepis!
Dania główne
Gotowane kawałki kurczaka panierowane i smażone
Dania główne
Bigos z młodej kapusty
Dania główne
Pierogi lubelskie
Wielkanocna pieczona kiełbasa . Niezawodny przepis!
Witajcie. Chciałbym wam zaprezentować mój sprawdzony przepis na wielkanocną...
Odsłon: 261
Gotowane kawałki kurczaka panierowane i smażone
Polecam bardzo smaczne danie z gotowanych kawałków kurczaka , które po ugotow...
Odsłon: 165