Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne i lekkostrawnie
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3142
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 586
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3689
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 261
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 408
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3142
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 586
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3689
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 261
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 408
Składniki
rybe oczyscic z zewnatrz i srodka,natrzec od srodka sola,piepszem wlozyc rozmaryn czosnek i pieruszke zielona.
ziemniaki obieramy ze skorki myjemy i kroimy na talarki, forme wykladamy papierem do pieczenia polewamy oliwa z oliwek.
ziemniaki mieszamy z sola piepszem ,rozmarynem,pietruszka zielona nastepnie wykladamy na dno formy posypujemy serem i polewamy oliwa.Na wierzch kladziemy rybe przykrywamy pozostalymi ziemniakami posypujemy pietruszka rozmarynem solimy piepszymy polewamy oliva z oliweki na sam koniec posypujemy serem.
Rybke wkladamy do rozgrzanego piekarnika pieczemy ok 50 minut w tem 180stopni