Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 39547
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 409
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 180
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 376
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9271
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 39547
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 409
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 180
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 376
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9271
Składniki
W miseczce rozrób oliwę, z czosnkiem przeciśniętym przez praskę, solą, papryką, przyprawą do ryb, pieprzem cytrynowym i lubczykiem.
Filet nacieramy zrobioną marynatą i pozostawiamy na 20 minut.
Na filet układamy pokrojoną w plasterki cytrynę i na wierzch pokrojone pomidory.
Wkładamy do nagrzanego do 200 stopni piekarnika (góra-dół) na o. 30 min. Po tym czasie na filet kładziemy plasterki masła i pieczemy jeszcze 10-15 minut.
Podajemy na ciepło z pieczywem i warzywami lub owocami.