Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy cukrzycy mogą jeść czekoladę? Ta gorzka, spożywana rzadko i w niewielkich...
Odsłon: 49852
Pyszny przepis na grzyby leśne w zalewie octowej - u mnie były to maślaki a t...
Odsłon: 51
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 353
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 404
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 509
Czy cukrzycy mogą jeść czekoladę? Ta gorzka, spożywana rzadko i w niewielkich...
Odsłon: 49852
Pyszny przepis na grzyby leśne w zalewie octowej - u mnie były to maślaki a t...
Odsłon: 51
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 353
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 404
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 509
Składniki
W miseczce rozrób oliwę, z czosnkiem przeciśniętym przez praskę, solą, papryką, przyprawą do ryb, pieprzem cytrynowym i lubczykiem.
Filet nacieramy zrobioną marynatą i pozostawiamy na 20 minut.
Na filet układamy pokrojoną w plasterki cytrynę i na wierzch pokrojone pomidory.
Wkładamy do nagrzanego do 200 stopni piekarnika (góra-dół) na o. 30 min. Po tym czasie na filet kładziemy plasterki masła i pieczemy jeszcze 10-15 minut.
Podajemy na ciepło z pieczywem i warzywami lub owocami.