Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i proste danie, zdrowe i pożywne, samo się robi, niskokaloryczne, idealne dla osób na diecie nisko węglowodanowej
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35714
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1210
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1758
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6015
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35714
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1210
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1758
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6015
        
        
                Składniki
czynności przygotowawcze: rybę i warzywa osobno opłukuję w ciepłej wodzie i zostawiam do rozmrożenia na ok 1 godz.
- naczynie do zapiekania smaruję olejem i nagrzewam piekarnik do 200 stopni - rybę skrapiam sokiem z cytryny - doprawiam solą i pieprzem dorsza i warzywa - rybę układam w naczyniu i skrapiam olejem - na rybie i wokół niej układam warzywa, dodaję wiórki masła - dodaję ok 0,25 szkl wody - naczynie przykrywam pokrywką lub folią aluminiową i wkładam do piekarnika - piekę ok 40 min. - na sam koniec można ściągnąć pokrywkę/ folię i na termoobiegu przyrumienić przez 5 min.