Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiamy włoską kuchnię za jej różnorodność. Pyszna ryna po florencku: baccalà alla fiorentina
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 72
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 594
Polecam.
Odsłon: 225
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 501
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 72
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 594
Polecam.
Odsłon: 225
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 501
Składniki
Ryby oprósz mąką i usmaż na 4 łyżkach oliwy. Na drugiej patelni rozgrzej resztę oliwy i zeszklij cebulę i czosnek. Dadaj pokrojone świeże pomidory, uduś dodając zioła i przyprawy. Wlej pomidory z puszki i pokrojone w paseczki suszone pomidory. Duś chwilę. Przełóż usmażoną rybę i duś w pomidorach ok 10 minut. Posyp natką . Polecam!