Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiamy włoską kuchnię za jej różnorodność. Pyszna ryna po florencku: baccalà alla fiorentina
Piękna wakacyjna pogoda, warto zjeść pyszny obiad na świeżym powietrzu. Propo...
Odsłon: 72
Na dno dodaj pokruszone herbatniki, połowę puddingu, plastry banana, połowę p...
Odsłon: 94
Piękna wakacyjna pogoda, warto zjeść pyszny obiad na świeżym powietrzu. Propo...
Odsłon: 72
Na dno dodaj pokruszone herbatniki, połowę puddingu, plastry banana, połowę p...
Odsłon: 94
Składniki
Ryby oprósz mąką i usmaż na 4 łyżkach oliwy. Na drugiej patelni rozgrzej resztę oliwy i zeszklij cebulę i czosnek. Dadaj pokrojone świeże pomidory, uduś dodając zioła i przyprawy. Wlej pomidory z puszki i pokrojone w paseczki suszone pomidory. Duś chwilę. Przełóż usmażoną rybę i duś w pomidorach ok 10 minut. Posyp natką . Polecam!