Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiamy włoską kuchnię za jej różnorodność. Pyszna ryna po florencku: baccalà alla fiorentina
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8033
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1158
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9812
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4517
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 526
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8033
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1158
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9812
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4517
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 526
Składniki
Ryby oprósz mąką i usmaż na 4 łyżkach oliwy. Na drugiej patelni rozgrzej resztę oliwy i zeszklij cebulę i czosnek. Dadaj pokrojone świeże pomidory, uduś dodając zioła i przyprawy. Wlej pomidory z puszki i pokrojone w paseczki suszone pomidory. Duś chwilę. Przełóż usmażoną rybę i duś w pomidorach ok 10 minut. Posyp natką . Polecam!