Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa dla ryby w panierce. Delikatny dorsz z chrupiącą, aromatyczną kruszonką.
Danie kuchni kaszubskiej. Tym razem na ruszt rzuciłem dorsza.
Odsłon: 9041
Doskonałe kotlety mielone robione są z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowied...
Odsłon: 52
Przepis na lekką, zdrową i kolorową sałatkę z mozzarellą, żurawiną, rzodkiewk...
Odsłon: 5406
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 274
Plastry z karczku doprawione solą i ziołowym pieprzem duszone z cebulą i sele...
Odsłon: 326
Doskonałe kotlety mielone robione są z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowied...
Odsłon: 52
Przepis na lekką, zdrową i kolorową sałatkę z mozzarellą, żurawiną, rzodkiewk...
Odsłon: 5406
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 274
Plastry z karczku doprawione solą i ziołowym pieprzem duszone z cebulą i sele...
Odsłon: 326
Składniki
Bułkę tartą połączyć z orzechami włoskimi i natką pietruszki. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i dwie łyżki oliwy, doprawić solą i pieprzem.
Filety z dorsza skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem.
Piekarnik rozgrzać do 200 stopni. Naczynie do zapiekania skropić pozostałą oliwą. Filety ułożyć w naczyniu. Na wierzchu każdego kawałka ryby rozłożyć warstwę kruszonki.
Naczynie z rybą wstawić do piekarnika. Piec przez około 15 minut do zrumienienia kruszonki.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pieczone kotlety na młodej kapuscie
Dania główne
Placuszki z cukini I żołądki zapiekane z papryka cebula grzybami
Dania główne
Kotlety mielone z szynki
Dania główne
POROTOS GRANADOS
Pieczone kotlety na młodej kapuscie
Niebo w gębie
Odsłon: 44
Placuszki z cukini I żołądki zapiekane z papryka cebula grzybami
Obiadzik na szybko
Odsłon: 28