Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych, którzy dbają o linię przepis na rybę w delikatnym cieście.
Patelnia, miska, mikser, miseczka, salaterka, drewniana/ plastikowa łyżka, szpatułki do przewracania
Prosta i szybka potrawa z kurczaka na kolację, na wizytę gości, na coś szybki...
Odsłon: 106
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 111
Przepis według pomysłu mojego przyjaciela. Bardzo łagodne, delikatne w smaku...
Odsłon: 51
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 77
Prosta i szybka potrawa z kurczaka na kolację, na wizytę gości, na coś szybki...
Odsłon: 106
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 111
Przepis według pomysłu mojego przyjaciela. Bardzo łagodne, delikatne w smaku...
Odsłon: 51
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 77
Składniki
Rybę przyprawiamy solą, pieprzem i papryką.
Wykonujemy ciasto: mąkę przesiewamy przez sitko, dodajemy oliwę z oliwek, wodę, a następnie rozrabiamy łyżką plastikową lub drewnianą. Dodajemy piwo. Ubijamy pianę z białka i dodajemy do ciasta. Doprawiamy solą.
Zanurzamy płaty ryby w cieście i smażymy z obu stron na złoty kolor.
Podajemy z frytkami i surówką.