Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, łatwe i pyszne danie bez tłuszczu. Szybki pomysł na aromatyczną i lekką rybkę. W sam raz dla dbających o linię ale i o zdrowie. Moje dzieciaki zawsze chętnie taką rybkę wcinają. Przepis banalny, ale czasem jak się szuka pomysłu na obiad to dobrze sobie coś takiego przypomnieć.
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 16
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 30
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 88
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 284
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 16
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 30
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 88
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 284
Składniki
Filety z dorsza obsypać solą, pieprzem i natrzeć delikatnie czosnkiem (nie za dużo, żeby nie zdominować czosnkiem innych smaków). Obsypać sporą ilością świeżego koperku i lekko skropić sokiem z cytryny. Zostawić na ok. godzinę w lodówce. Przełożyć do rękawa do pieczenia i dodać kilka łyżek wody. Zawiązać i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na ok. 20-30 min. zależy od tego jak duże mamy kawałki ryby. Nam najlepiej smakuje ze świeżą surówka z marchewki i jabłka. Smacznego