Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 89
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 66
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 89
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 66
Składniki
Ryby umyć , odcisnąć , oprószyć solą i pieprzem. Następnie obtoczyć rybę w mące i usmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Paprykę pokroić w paski , podsmażyć na oleju w którym smażyła się ryba. Śmietanę doprawić do smaku i zalać paprykę . Wymieszać, włożyć rybę i dusić potrawę przez 20 minut.