Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny filet z dorsza w ziołach prowansalskich.
Nie wiem jak wy ale ja uwielbiam takie świąteczne ciasteczkado herbatki pasuj...
Odsłon: 38
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 2964
Proste a zarazem bardzo smaczne połączenie dwóch składników które wydawać by...
Odsłon: 58
Polecam. Na co dzień i od święta.
Odsłon: 27
Makaron spaghetti podany z sosem serowo śmietankowym.
Odsłon: 235
Nie wiem jak wy ale ja uwielbiam takie świąteczne ciasteczkado herbatki pasuj...
Odsłon: 38
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 2964
Proste a zarazem bardzo smaczne połączenie dwóch składników które wydawać by...
Odsłon: 58
Polecam. Na co dzień i od święta.
Odsłon: 27
Makaron spaghetti podany z sosem serowo śmietankowym.
Odsłon: 235
Składniki
Piekarnik nagrzewamy do ok. 180C. Rybę oczyszczamy. Doprawiamy odrobiną soli. Pędzelkiem zamoczonym w sosie sojowym smarujemy z 2 stron. Nacieramy ziołami prowansalskimi. Odstawiamy na ok. 10 minut.
W tym czasie robimy surówkę.Marchew ścieramy na tarce o grubych oczkach .Przyprawić solą , sokiem z cytryny , cukrem i oliwą.Dokładnie mieszamy.
Rybę pakujemy w folię do pieczenia i wkładamy na ok. 10 -13 min. do piekarnika. Podajemy z surówką i np. frytkami lub talarkami ziemniaczanymi. Smacznego!