Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znalazłam w jakiejs gazecie,przygotowałam to danie i okazalo sie smaczne.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4504
Gdy nie mam pomysłu na obiad, wjeżdża ryba. Nikt nie marudzi ;) Poniżej pomys...
Odsłon: 30
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 61
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4504
Gdy nie mam pomysłu na obiad, wjeżdża ryba. Nikt nie marudzi ;) Poniżej pomys...
Odsłon: 30
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 61
Składniki
filety z piersi kurczaka rozbić ,posypać solą i pieprzem
na każdym filecie połozyć plaster szynki i sera,cząstke pomidora,troche posiekanej natki pietruszki i kawałek masła
całość ścisło zawinąć w roladki i spiąć wykałaczką
z maki,jajka,śmietany i mleka przygotowac ciasto,dodać szczyptę soli i wymieszać
roladki maczac w cieście i smażyć na gorącym oleju na rumiano
usmazone roladki przelozyć do blaszki i wstawic do gorącego piekanika na 10 minut
gotowe roladki podawać z ryzem i brzoskwiniami z puszki