Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znalazłam w jakiejs gazecie,przygotowałam to danie i okazalo sie smaczne.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8172
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 416
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8172
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 416
Składniki
filety z piersi kurczaka rozbić ,posypać solą i pieprzem
na każdym filecie połozyć plaster szynki i sera,cząstke pomidora,troche posiekanej natki pietruszki i kawałek masła
całość ścisło zawinąć w roladki i spiąć wykałaczką
z maki,jajka,śmietany i mleka przygotowac ciasto,dodać szczyptę soli i wymieszać
roladki maczac w cieście i smażyć na gorącym oleju na rumiano
usmazone roladki przelozyć do blaszki i wstawic do gorącego piekanika na 10 minut
gotowe roladki podawać z ryzem i brzoskwiniami z puszki