Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiszona kapusta duszona z soczewicą sprawdzi się jako dodatek do obiadu lub samodzielne danie. Ja podałam ją z puree ziemniaczanym.
Pyszna jako przekąska bądź w moim przypadku jako dodatek do obiadu np. zamias...
Odsłon: 4981
Bardzo zdrowe i pożywne śniadanie. Dostarcza energii na pół dnia
Odsłon: 748
Usmażone paluszki rybne podane z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 95
Smaczna , szybka i łatwa sałatka trzy składnikowa idealnie sprawdzi się na ró...
Odsłon: 24011
Usmażone paluszki rybne podane z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 95
Smaczna , szybka i łatwa sałatka trzy składnikowa idealnie sprawdzi się na ró...
Odsłon: 24011
Składniki
Kapustę przepłukujemy, odciskamy i siekamy. Soczewicę płuczemy. Cebulę kroimy w kostkę. Na maśle podsmażamy cebulę. Kiedy będzie szklista dodajemy kapustę. Smażymy razem 5 minut. Dodajemy 300ml wody i kostkę. Kiedy woda się ugotuje dosypujemy soczewicę. Gotujemy 40 minut (soczewica powinna być już miękka), co jakiś czas mieszając i ewentualnie dolewając wody. Doprawiamy pieprzem.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kurczak pieczony w majonezie
Dania główne
Wątróbka w sosie śmietanowym
Dania główne
Kotlety z cukinii
Dania główne
Knedle z truskawkami
Kurczak pieczony w majonezie
Chciałbym wam zaprezentować niecodzienny sposób na wykorzystanie majonezu. Pr...
Odsłon: 12
Wątróbka w sosie śmietanowym
Wątróbka na obiad? Wiele osób kręci nosem, gdy słyszy taką wiadomość. Niedoce...
Odsłon: 891