Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię schab duszony w sosie własnym. Robię go zawsze gdy mam schab, a schabowy jest mi nie po drodze.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1570
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231986
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5065
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1570
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231986
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5065
Składniki
kotlety umyj, oprósz solą i pieprzem rozgrzej olej na patelni i obsmaż kotlety na rumiano gdy smażą się kotlety, posiekaj w piórka cebulę i dodaj na patelnię do rumianych kotletów smaż wszystko razem jeszcze jakieś 5 minut zalej mięso z cebula wodą, odrobinę ponad poziom mięsa dodaj liść i ziele, sól, pieprz do smaku duś na małym ogniu pod przykryciem do miękkości mięsa, czyli ok 40-50 minut na koniec rozpuść dwie łyżki mąki z osobnym naczyniu z niewielką ilością wody ok. pół szklanki, wymieszaj dokładnie, żeby nie było grudek i dodaj na patelnię, gotuj jeszcze chwilę do zgęstnienia sosu