Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
robię od razu dwie pieczenie, bo to oszczędniej jeśli chodzi o pieczenie , nadwyżkę zamrażam
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 703
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12498
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 703
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12498
Składniki
Umyte mięso (pierś indyka związać sznurkiem) przyprawić, zalać płynnymi czynnikami i przechowywać w lodówce 24 ha czasem obracając. Piec w piekarniku pod przykryciem 1ha, a potem jeszcze odkryte 1/2 ha - polewając powstałym płynem- temp.180 st. Uwaga na piekarniki gazowe, proponuję śliwowicę zastąpić winem