Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 241 Ocena: 7834
Dodano: 19.02.2009
Odsłon: 9607
> 6 os. | > 60 min | średnie | przystępne |
Umyte mięso (pierś indyka związać sznurkiem) przyprawić, zalać płynnymi czynnikami i przechowywać w lodówce 24 ha czasem obracając. Piec w piekarniku pod przykryciem 1ha, a potem jeszcze odkryte 1/2 ha - polewając powstałym płynem- temp.180 st. Uwaga na piekarniki gazowe, proponuję śliwowicę zastąpić winem
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

maarianna 25 września 2009Zgłoś do usunięcia
super! dodałam do ulubionych :)3 Kto głosował? | Odpowiedz

maarianna 25 września 2009Zgłoś do usunięcia
bardzo dobry pomysł! prostota tego przepisu mnie urzekła.to jest to co w kuchni lubię najbardziej!3 Kto głosował? | Odpowiedz