Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
robię od razu dwie pieczenie, bo to oszczędniej jeśli chodzi o pieczenie , nadwyżkę zamrażam
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28627
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2180
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28627
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2180
Składniki
Umyte mięso (pierś indyka związać sznurkiem) przyprawić, zalać płynnymi czynnikami i przechowywać w lodówce 24 ha czasem obracając. Piec w piekarniku pod przykryciem 1ha, a potem jeszcze odkryte 1/2 ha - polewając powstałym płynem- temp.180 st. Uwaga na piekarniki gazowe, proponuję śliwowicę zastąpić winem