Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka na specjalną okazję.
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40624
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1007
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 253
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3341
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40624
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1007
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 253
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3341
Składniki
Wykonanie: Karkówkę opłukać, osuszyć, pokroić w grube plastry, natrzeć dokładnie przyprawą i odłożyć do lodówki na kilka godzin. Następnie włożyć do naczynia żaroodpornego, zalać sosem powstałym z wymieszania dżemu i ketchupu. Wstawić od piekarnika nagrzanego do 190 stopni i piec przez godzinę.