Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna dyńka z curry :) Z podanych niżej składników wychodzi ok. 15 słoików 0,5 l.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 585
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11857
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13498
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2750
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 585
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11857
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13498
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2750
Składniki
Dynię obrać, wypestkować, pokroić w kostkę ok. 1x1 - 1,5x1,5 cm. Do każdego słoika wsypać troszkę gorczycy, włożyć kawałeczek cynamonu, krążek cebuli i / lub czosnku, na to ciasno ułożoną dynię. Z pozostałych składników zrobić zalewę - zagotować i zalać nią to co w słoikach. Dobrze zakręcić słoiki, pasteryzować ok. 10 minut. Smacznego :)