Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna dyńka z curry :) Z podanych niżej składników wychodzi ok. 15 słoików 0,5 l.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7816
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 273
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2997
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7816
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 273
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2997
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Składniki
Dynię obrać, wypestkować, pokroić w kostkę ok. 1x1 - 1,5x1,5 cm. Do każdego słoika wsypać troszkę gorczycy, włożyć kawałeczek cynamonu, krążek cebuli i / lub czosnku, na to ciasno ułożoną dynię. Z pozostałych składników zrobić zalewę - zagotować i zalać nią to co w słoikach. Dobrze zakręcić słoiki, pasteryzować ok. 10 minut. Smacznego :)