Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś na poprawę humoru:]]]]]]]
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 411
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8688
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3100
Polecam.
Odsłon: 1895
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 411
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8688
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3100
Polecam.
Odsłon: 1895
Składniki
Mąkę, jajka, kefir, cukier i proszek do pieczenia zmiksować do jednolitej konsystencji.
Obraną, pokrojoną w kostkę i rozgotowaną dynię zmieszać z obranym i startym jabłkiem. Dodać do ciasta naleśnikowego i wymieszać.
Smażyć okrągłe placuszki, na małym ogniu.