Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ja do tego spaghetti dodałam jeszcze fasolki szparagowej, którą miałam w lodówce :)
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 120
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 452
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 120
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 452
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Dynię wydrąż, pokrój w małą kostkę (300 g miąższu), podlej w rondlu wodą. Duś około 10 minut. Odlej wodę i odsącz. Obierz i poszatkuj cebulę. Przesmaż na maśle. Dodaj dynię i smaż kilka minut, wrzuć szpinak i jeszcze chwilę podgrzewaj. Wymieszaj z ugotowanym makaronem. Dopraw przeciśniętym przez praskę czosnkiem, solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Posyp spaghetti serem.