Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ja do tego spaghetti dodałam jeszcze fasolki szparagowej, którą miałam w lodówce :)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1256
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5779
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8813
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18380
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1256
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5779
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8813
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18380
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Dynię wydrąż, pokrój w małą kostkę (300 g miąższu), podlej w rondlu wodą. Duś około 10 minut. Odlej wodę i odsącz. Obierz i poszatkuj cebulę. Przesmaż na maśle. Dodaj dynię i smaż kilka minut, wrzuć szpinak i jeszcze chwilę podgrzewaj. Wymieszaj z ugotowanym makaronem. Dopraw przeciśniętym przez praskę czosnkiem, solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Posyp spaghetti serem.