Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne na goraco i na zimno, jako danie glowne i przystawka ( z lodowki, pokrojone na mniejsze kawalki). Z dodatkiem dobrego ketchupu smakuje wspaniale.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7647
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 233
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2609
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 546
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7647
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 233
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2609
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 546
Składniki
Pieczarki obieramy, myjemy, scieramy na duzych oczkach, cebulke drobno kroimy i tak przygotowany farsz smazymy na maselku, na patelni, wraz z dodatkiem kucharka i pieprzu.
Nalesniki przygotowujemy z podanych skladnikow i smazymy na naoliwionej patelni grillowej. W ten sposob uzyskamy bardzo efektowne nalesniki, ktore mozemy potem zaserwowac gosciom, jako przystawke ( na zimno, pokrojone na mniejsze kawalki)
Na kazdym nalesniku rozesmarowuemy farsz, nastepnie kladziemy po 2 plastry sera zoltego tostowego i nalesniki zawijamy.
Podajemy z dobrym ketchupem. Smacznego.