Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przez żołądek do serca - jak mówi przysłowie. W tym przypadku na pewno się sprawdzi, bo eskalopki w panierce zachwycają każdego kto ich spróbuje. Przygotuj to pyszne danie i miej pewność, że na twarzy bliskiej ci osoby pojawi się uśmiech.
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 977
Przepis na uniwersalne mięso, które można zjeść na zimno – do pieczywa, bądź...
Odsłon: 184
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 145
Sałatka wigilijna która od bardzo wielu lat jest obowiązkowa na naszym wigili...
Odsłon: 14979
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 977
Przepis na uniwersalne mięso, które można zjeść na zimno – do pieczywa, bądź...
Odsłon: 184
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 145
Sałatka wigilijna która od bardzo wielu lat jest obowiązkowa na naszym wigili...
Odsłon: 14979
Składniki
Morele pokroić w paski i zalać winem. Cielęcinę pokroić na kotleciki, posolić, lekko oprószyć pieprzem. Panierować w kolejności: maka, jajko, siekane orzechy. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor z każdej strony.
Imbir pokroić na plasterki i uprażyć go na rozgrzanym maśle, dodać morele z winem, zagrzać. Usmażone mięso podawać na morelach.