Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przez żołądek do serca - jak mówi przysłowie. W tym przypadku na pewno się sprawdzi, bo eskalopki w panierce zachwycają każdego kto ich spróbuje. Przygotuj to pyszne danie i miej pewność, że na twarzy bliskiej ci osoby pojawi się uśmiech.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12397
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1398
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13302
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5641
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12397
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1398
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13302
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5641
Składniki
Morele pokroić w paski i zalać winem. Cielęcinę pokroić na kotleciki, posolić, lekko oprószyć pieprzem. Panierować w kolejności: maka, jajko, siekane orzechy. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor z każdej strony.
Imbir pokroić na plasterki i uprażyć go na rozgrzanym maśle, dodać morele z winem, zagrzać. Usmażone mięso podawać na morelach.