Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięsko,smaczne ,polecam:)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 712
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1853
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 712
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1853
Składniki
Umytą i wysuszoną polędwiczkę pokroić z ukosa na plastry. Obtoczyć w mące i jajku posolonym i popieprzonym,dawać na gorący tłuszcz. Smażyć z obu stron. Podawać z sosem np.grzybowym lub same z ziemniakami. Ja zrobiłam do nich sos grzybowy ,przepis podam .
Smacznego życzę:)