Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 235 Ocena: 2741
Dodano: 19.11.2016
Odsłon: 577
3-4 os. | 15 min | łatwe | przystępne |
Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. Odcedzić, przełożyć do miski i wymieszać z 10g masła.
Cebulę obrać i bardzo drobno pokroić. Łososia pokroić w cienkie paseczki.
Rozgrzać oliwę i resztę masła, dodać do nich cebulę i połowę łososia, poddusić przez 5 minut. Dodać sok cytrynowy i koniak.
Resztę łososia wymieszać ze śmietaną i podgrzać w drugim garnku.
Makaron wymieszać z obydwoma sosami i doprawić solą i pieprzem.
Smacznego :)
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

bellamozzarella 19 listopada 2016Zgłoś do usunięcia
szybka,makaronowa pychotka ;-)1 Kto głosował? | Odpowiedz