Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ,szybkie i smaczne danie.
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2933
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6746
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2933
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6746
Składniki
Cebule obieramy ,kroimy w kostkę i szklimy na oliwie. Dodajemy mięso mielone ,solimy i rozdzielamy widelcem podczas smażenia. Następnie dodajemy pieczarki pokrojone w ósemki i lubczyk ,chwilę podsmażamy i zalewamy bulionem. Dusimy na wolnym ogniu 10 min, Dodajemy śmietanę rozrobioną z mąką ,zagęszczamy sos. Do smaku przyprawiamy solą i pieprzem. Zdejmujemy z ognia i dodajemy posiekany koperek. Dokładnie mieszamy. Podajemy z makaronem farfalle ugotowanym według wskazówek na opakowaniu.